Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия этой страницы: WINDIGO немецкие моторные масла нового поколения
Форум автодиагностов > Покупка, эксплуатация и обслуживание автомобилей > Выбор, покупка и эксплуатация автомобиля
Владимир
Мы постоянно реализуем продукцию WINDIGO (WAGNER)
Вся поставляемая продукция исключительно производства Германии. Мелкая расфасовка идет в пластиковых канистрах. Российскую расфасовку в жестяных канистрах мы не продаем и не завозим. Приобрести продукцию WINDIGO (WAGNER) вы можете как в Киеве так и в других городах Украины (доставка транспортными компаниями). Также возможна доставка более существенных объемов продукции WINDIGO (от 200 литров) в любые страны мира с оплатой любым удобным для вас способом.
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Ассортимент продукции WINDIGO (WAGNER) постоянно увеличивается. Звоните.
Позиции не указанные в прайсе можно привезти под заказ. Доставка до 2-х недель.

ПЕРЕВОЗКА ГРУЗОВ ИЗ УКРАИНЫ В ГЕРМАНИЮ
Периодически мы отправляем машины в Германию для перевозки закупленной продукции WINDIGO в Украину. Вопрос в том, что в Германию приходится гнать не загруженные машины. По договоренности можем перевозить из Украины (г. Киев) в Германию ваши грузы.
С реальными предложениями пишите или звоните. Контакты ниже в подписи.

WINDIGO немецкие моторные масла нового поколения. Тест масла.
https://vk.com/video?section=all&z=vide...40159_171122175

Владимир
Вот еще:
Владимир
Владимир
Моторное масло WINDIGO честный отзыв
Владимир
Владимир
Владимир
Нажмите для просмотра прикрепленного файла
Присадки Wagner – в чому секрет популярності?
ADMIN · 16.12.2014

Зміст

Секрет Вагнера – микрокерамика
Як діє присадка Micro-Ceramic Oil
Присадки Wagner в чому секрет популярності?

Продукція Wagner
Деталі будь-якого механізму схильні до зносу, викликаного тертям. Для того, щоб мінімізувати цей процес і необхідно масло. Але навіть якісна, має необхідний набір присадок, паливно-мастильна рідина не може повністю забезпечити процес взаємодії деталей між собою. У зв’язку з цим справжнім порятунком може стати присадка в моторне масло wagner. Саме вона значно скорочує тертя, що дозволяє двигуну служити довше.

Список пропонованих сьогодні для використання присадок вагнер дозволяє вибрати ту з них, яка буде найбільш ефективна для автомобіля. При цьому виробник упевнений в безпечному використанні такого продукту.

Продукція Wagner містить микродисперсную кераміку, яка відмінно змащує частини двигуна, практично виключаючи тертя, а значить, продовжуючи життя автомобілю. Присадки вагнер розраховані на різні типи машин. Це можуть бути бензинові, дизельні та газові двигуни. Крім того, продукція цієї компанії з успіхом використовується в трансмісіях.

Спектр представленої на ринку автохімії виробника Вагнер великий і в залежності від призначення присадки виконують різні завдання. Серед них:

зниження витрати палива;
збільшення служби деталей авто;
захист мотора і інших деталей;
ліквідація олійною течі;
зниження тертя.
Зі своїми завданнями ці добавки справляються відмінно, завдяки інноваційним методам складів, розробленим фахівцями компанії. Присадки в масло забезпечують відмінну роботу автомобіля, вибірково впливаючи на проблему.
Секрет Вагнера – микрокерамика
Як діє присадка Micro-Ceramic Oil
Секрет Вагнера – микрокерамика
Присадки Wagner в чому секрет популярності?

Микрокерамика Wagner
Мінімізувати тертя в механізмах можуть тільки новітні розробки. До таких відноситься микрокерамика. Це тверді керамічні матеріали, що володіють унікальною властивістю змащувати деталі двигуна та інших частин механізму авто.

Завдяки самому низькому коефіцієнту тертя, наявного у твердих речовин, микрокерамика, як добавка в масло, збільшує його продуктивність. Завдяки микрокерамике механізми автомобіля працюють ефективніше і довше. Крім того, спостерігається значна економія палива. При цьому микрокерамика прекрасно уживається з іншими присадками, доданими спочатку в масло. Фахівці називають її нейтральною, а це значить, що вона дещо відрізняється від звичайних добавок.

При роботі двигуна микрокерамические частинки взаємодіють з металевими частинами, а їх якості забезпечують відмінне ковзання. Це результат запобігання тертя і нагрівання, яким піддаються в ході роботи всі механізми. Микрокерамические частинки захищають, а крім того, пересуваючись у процесі роботи деталей, виконують функцію амортизаторів. Таким чином досягається відмінне рідинне взаємодія, що абсолютно безпечно для механізмів. Завдяки микрокерамическим часткам виключається сухе, прикордонне та змішане тертя.
Повернутися до змісту

Як діє присадка Micro-Ceramic Oil
Особливою популярністю у автоаматорів користується присадка в моторне масло Вагнер Micro-Ceramic Oil. Її використовують як добавку до будь-яких видів масел. Крім того, її застосовують у каталізаторах і турбонагревателях, що працюють в маслі муфтах зчеплення, а також для змащування механізмів гальмівної системи.

В ході дії добавки микрокерамика заповнює собою всі нерівності поверхонь, на які потрапляє разом з маслом. Таким чином відбувається захист механізмів, а крім того, микрокерамика нашаровується на деталі, збільшуючи їх гладкість, а значить, тертя значно скорочується. Все це веде до підвищення ККД, збільшення ефективності дії механізмів. Однією з особливостей дії частинок є той факт, що при відсутності масла, наприклад, при запуску двигуна, тертя відбувається не між механізмами, а між микрокерамическими частками, осіли на них, що дає деталей додаткову можливість залишатися в робочому стані.

Присадки Wagner в чому секрет популярності?
Вирівнювання поверхонь микрокерамическими присадками
Добавку слід вносити відповідно з рекомендаціями виробника, зазвичай цей обсяг становить до 10 % від кількості олії. Якщо продукт додавати в гаряче масло, потрібно залишити в робочому стані двигун хвилин на 10. Добре б перед використанням присадки поміняти масло і фільтр, а також очищувач двигуна Motor-Cleaner. При цьому слід знати, що добавку можна застосовувати в автоматичних коробках передач.

Присадки компанії Wagner – це відмінна якість продукції, яка забезпечить двигуна машини довге життя.
Владимир
Японский тест микрокерамика Wagner (масло windigo)
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Владимир
Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, пройдите по ссылке.
Форум автодиагностов © 2001-2024 Украинский автоцентр